Sve kategorije

Proizvodi

Početna>Proizvodi>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619677155284537.jpg
DMS serija vodoravno podijeljenih višestepenih pumpi

DMS serija vodoravno podijeljenih višestepenih pumpi


● Horizontalna podijeljena višestepena pumpa
● Između pumpe tipa ležaja
● BB3
● API 610 BB3 pumpa

E-mail: [email zaštićen]

Glavni tehnički podaci

● Kapacitet: 2400 m3 / h
● Visina: 2000m
● Pritisak: 35Mpa
● Temperatura: -40-200 ° C

Aplikacije

● Ova serija pumpi uglavnom se koristi u eksploataciji nafte, petrokemiji, hemikalijama, hemikalijama uglja, cevovodnom transportu, desalinizaciji morske vode, elektranama itd. Može se koristiti i u pumpama za sivu vodu i pumpama sa metanolom u kemijskoj industriji uglja, visoke -tlačna hidraulična turbina za oporavak energije u hemijskoj industriji, pumpa za mršavu tekućinu i bogata pumpa za tekućinu koja se koriste u pogonima za gnojiva i amonijak, i tako dalje.

● Pumpe se koriste u tipičnim radnim uvjetima, poput napojne vode kotla u elektrani, uklanjanja kokosova i uklanjanja fosfora u čeličani, ubrizgavanja vode u naftno polje i drugih aplikacija visokog pritiska.

Konkurentska prednost

● Rotor u prvom stepenu je usisnog dizajna i ima dobre kavitacijske performanse. Radno kolo je postavljeno unazad, tako da se aksijalna sila automatski uravnotežuje bez mehanizma za uravnoteženje u složenoj strukturi. Ovo pojednostavljuje strukturu pumpe i olakšava transport medija sa čvrstim česticama.

● Ulaz i izlaz pumpe raspoređeni su na tijelu pumpe. Pumpu je moguće rastaviti jednostavnim otvaranjem poklopca pumpe, ostavljajući tijelo pumpe u stanju pripravnosti bez uklanjanja ulaznih i izlaznih cjevovoda. Održavanje je jednostavno i praktično.

● Ležajevi mogu usvojiti samopodmazujuću kliznu noseću strukturu i prisilnu podmazivu noseću strukturu, ovisno o snazi ​​i brzini vratila.

● Svi parovi trenja izrađeni su od materijala visoke tvrdoće i otpornosti na habanje, tako da ih nije lako zagristi. Rotirajući rukavi i prsten su otvrdnuti na površini, ne samo da osiguravaju visoku tvrdoću i razliku u tvrdoći, već ih je i teško zagristi. Pogodan je za transport dvofaznog medija u čvrstom tečnom stanju i smanjenje erozije čestica. Život i pouzdanost pumpe su zagarantovani.

UPIT