Sve kategorije

Proizvodi

Početna>Proizvodi>Hemijska pumpa

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620615398739491.jpg
ZA petrohemijska procesna pumpa

ZA petrohemijska procesna pumpa


● Petrochemical Process Pump
● API 610  OH1 pump
● Overhung pump

E-mail: [email zaštićen]

Glavni tehnički podaci

● Raspon protoka: 2 ~ 2600m3 / h
● Head range: 15~250m
● Primjenjiva temperatura: -80 ~ 250 ° C
● Design pressure: 2.5MPa

Aplikacije

● Ova serija pumpi uglavnom se koristi u rafinerijama nafte, petrokemiji, kriogenom inženjerstvu, hemikalijama uglja, hemijskim vlaknima i općim industrijskim procesima, elektranama, velikim i srednjim jedinicama za grejanje i klimatizaciju, inženjeringu zaštite životne sredine, offshore industriji i postrojenjima za desalinizaciju kao i druge industrije i polja.

Konkurentska prednost

● Nosač ležaja dizajniran je u cjelini, koji je podmazan uljnom kupkom. Nivo ulja automatski se podešava konstantnom čašom ulja.
● Ovisno o radnim uvjetima, nosač ovjesa ležaja može se hladiti zrakom (s rashladnim rebrima) i vodom (s vodeno hlađenom čahrom). Ležaj je brtvljen labirintnim diskom za prašinu.
● Motor prihvata membransku spojnicu produženog presjeka. Vrlo je zgodan i brz za održavanje bez demontaže cjevovoda i motora.
● Ova serija pumpi ima visok stepen generalizacije. Cijeli asortiman ima pedeset i tri specifikacije, dok je potrebno samo sedam vrsta dijelova ležajnih okvira.
● Tijelo pumpe s izlaznim promjerom od 80 mm ili više dizajnirano je kao dvostruka zavojnica za uravnoteženje radijalne sile, čime osigurava vijek trajanja ležaja i otklon osovine na brtvi vratila.

UPIT